top of page

Groenhove Methode

Verloop opleiding:

De opleiding bestaat uit vier modules.

Module 1

In het eerste jaar van deze opleiding komt de theorie van de eerste acht kleuren in al hun facetten en de verschillende gebieden waarin ze een belangrijke rol spelen aan bod. Tijdens de praktijk oefeningen kan men de invloed van de kleur(en) ervaren.

Kostprijs: 1.450 Euro

Module 2

In het tweede jaar van deze opleiding komt de theorie van de tweede acht kleuren in al hun facetten en de verschillende gebieden waarin ze een belangrijke rol spelen aan bod. Tijdens de praktijk oefeningen kan men de invloed van de kleur(en) ervaren.

Kostprijs: 1.450 Euro

Module 3

in het derde gedeelte van deze opleiding gaan we wat er geleerd is in module 1 en 2 toepassen in de praktijk en wordt je ondergedompeld in het combineren van de verschillende kleuren en de betekenis hiervan. Wil men een analyse kunnen maken is het ook hier weer heel belangrijk om te ervaren , te leren duiden, te leren verwoorden.

Kostprijs: 1.450 Euro

Module 4

In het vierde gedeelte van deze opleiding leer je de opgedane kennis te gebruiken op verschillende niveaus om de Groenhove Methode te kunnen toepassen als coach, gesprekstherapeut, levensbegeleider, loopbaan begeleider enz. We werken o.a. ook rond motivatietesten, aanwervingsprocedures en nog veel meer.

Kostprijs: 1.450 Euro

 Na het deelnemen aan module 1-2-3 en 4 ontvang je het Diploma van Groenhove-coach.

 

De kostprijs van de volledige 4 opleiding bedraagt 5.800 Euro.

Deze kan per les jaar: (1.450 Euro) betaald worden telkens voor 15 januari.

 

Module 5

In dit extra specialisatie jaar verdiepen we ons in:

  • In De Groenhove Methode in combinatie met antroposofie. Dit ondersteunt je als Coach om op een antroposofische wijze je klanten te kunnen ondersteunen.

  • Ontdekken we de vier seizoen types, kleuren in de kleding geven heel wat informatie over de persoonlijkheid en de karaktertrekken van de mens. Het dragen van bepaalde kleuren werkt ook in op de gezondheid en beïnvloedt de emotionele en de geestelijke gezondheid. 

Kostprijs: 1.450 Euro

Inschrijven

  • Daar de plaatsen beperkt zijn is het belangrijk om op voorhand in te schrijven.

  • Je inschrijving is pas verzekerd bij het betalen van een voorschot van 100 euro

 Nieuwe opleiding start op:

 Zondag  04 februari 2024

 Alle data:  Zo 04/02 - Zo 10/03 - Za 28/04 - Za   09/06 - Zo 07/07 - Za 15/09 - Zo 20/10 - Za 24/11/2023

 

 Lesdagen van 10 tot plus/minus 17 uur

 

bottom of page